Home > Nieuws > Welkom gemeente Eindhoven!
26 juli 2022

Welkom gemeente Eindhoven!

Wie, wat, waar?

Vanaf nu kunnen inwoners uit de gemeente Eindhoven, die leven rond het bestaansminimum, gebruik maken van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Tijdens een officiële kick-off bijeenkomst op 18 juli is de eerste aanvraag voor een bijdrage uit het fonds ingediend.

Wethouder Sport, Maes van Lanschot: “In Eindhoven gaan we gedurende 1,5 jaar samen met het Volwassenfonds een pilot uitvoeren. Hierbij hopen we maximaal 500 inwoners (die leven onder of rond het bestaansminimum) te stimuleren om te sporten en deel te nemen aan culturele activiteiten.

Lees hier het volledige persbericht.

Hoe werkt het Volwassenenfonds Sport & Cultuur?

Inwoners kunnen een aanvraag bij het Volwassenenfonds doen door een intermediair die actief is binnen de gemeente. Bekijk hier een overzicht van de intermediairs in Eindhoven.

Wil je gebruik maken van de steun van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur? Kijk dan op www.volwassenenfonds.nl/deelnemers voor meer informatie.

Woon je in een andere gemeente?

Wil je ook graag aan de slag met sport of een creatieve activiteit, maar woon je niet in één van deze gemeenten? Zoek naar jouw gemeente via de handige gemeentechecker op onze website en ontdek of jouw gemeente al meedoet.

Gemeente?

Bent u een gemeente en heeft u ook interesse om aan te haken? Neem contact op met een lokale coördinator van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Hij of zij vertelt u er graag alles over!

Samen maken we deelnemen aan sport of een creatieve activiteit mogelijk binnen uw gemeente.

Terug naar nieuwsoverzicht