Home > Nieuws

Welkom gemeente Bunschoten

Gemeente Bunschoten start in samenwerking met het Volwassenfonds een pilot om sporten toegankelijker te maken voor haar inwoners.

Welkom gemeente Eemsdelta

In gemeente Eemsdelta kunnen inwoners die leven rond het bestaansminimum, gebruik maken van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur.

Welkom gemeente Aa en Hunze

In gemeente Aa en Hunze kunnen inwoners die leven rond het bestaansminimum, nu gebruik maken van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur.

Factsheet tweede kwartaal 2023

April, mei, juni; het tweede kwartaal van 2023 liggen alweer achter ons. Tijd om jullie te informeren over de huidige stand van zaken. Daarom hebben we een nieuwe factsheet gemaakt met actuele informatie over het tweede kwartaal van 2023. Daarin zie je onder andere dat: het aantal goedgekeurde aanvragen 4499┬áis. inmiddels 70 gemeenten zijn aangehaakt…. Lees verder

Impuls VWS voor het Volwassenenfonds

Uit eerder onderzoek bleek al dat volwassenen met een lager inkomen en lagere opleiding minder sporten en bewegen. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) onderkent de urgentie en geeft een impuls aan nieuwe gemeenten die aanhaken in 2023.

Welkom gemeente Leudal

In gemeente Leudal kunnen inwoners die leven rond het bestaansminimum, nu gebruik maken van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur.