Home > Nieuws

Welkom gemeente Terneuzen

In gemeente Terneuzen kunnen inwoners die leven rond het bestaansminimum, nu gebruik maken van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur.

Welkom gemeente Schagen

In gemeente Schagen kunnen inwoners vanaf 65 jaar, die leven rond het bestaansminimum, gebruik maken van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur.

Welkom gemeente Hulst

Vanaf 1 maart 2023 kunnen inwoners uit de gemeente Hulst, die leven rond het bestaansminimum, gebruik maken van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur.

Factsheet 2022

Het jaar 2022 zit erop, tijd om je even bij te praten!

Welkom gemeente Tholen

Vanaf 1 januari 2023 kunnen inwoners uit de gemeente Tholen, die leven rond het bestaansminimum, gebruik maken van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur.

Welkom gemeente Culemborg

Vanaf december 2022 kunnen inwoners van de gemeente Culemborg, die het niet breed hebben, gebruik maken van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur.

Welkom gemeente Twenterand

Inwoners uit de gemeente Twenterand, die leven rond het bestaansminimum, kunnen nu gebruik maken van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Sporten en meedoen aan culturele activiteiten, dat is niet voor iedereen zo maar weggelegd.
De gemeente Twenterand en zorgverzekeraar Menzis slaan nu de handen ineen met het instellen van een Volwassenenfonds Sport & Cultuur.

Welkom gemeente Sluis

Vanaf 1 december 2022 kunnen inwoners van de gemeente Sluis, die het niet breed hebben, gebruik maken van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur.

Gemeente Almere haakt aan!

Goed nieuws! De gemeente Almere is aangehaakt bij het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Deelnemen aan sport of een creatieve activiteit zorgt o.a. voor een goede conditie, verminderde kans op ziekten, een sterk sociaal netwerk én een groeiend zelfvertrouwen. Dat gunt de gemeente alle inwoners van Almere.