Saxofoon

Hoe werkt het?

Voetbal, hockey, schilderen, muziekles, creatieve workshops en beeldende kunst zijn voorbeelden van activiteiten waar je aan mee kunt doen met support vanuit het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Het fonds ondersteunt volwassenen, dit betekent dat je minimaal 18+ jaar bent.

Allereerst is het belangrijk te weten of jouw gemeente is aangehaakt en wat voor spelregels er gelden. Gebruik hiervoor de gemeentechecker. Een aanvraag bij het Volwassenenfonds wordt gedaan door een intermediair. Deze vind je hieronder.

Haak ook aan!

Zoek jouw intermediair!

Vul de gemeente in en vind een intermediair van het Volwassenenfonds die bij jou in de buurt actief is. En wie weet ben jij binnenkort ook aan de slag met sport of een andere activiteit naar wens!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stappenplan

Ontdek allereerst of jouw gemeente al is aangehaakt bij het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Dit doe je via de gemeentechecker linksboven aan de pagina.

Stap 1 – Is jouw gemeente aangehaakt? Neem dan contact op met een intermediair in de gemeente.

Stap 2 – Maak vervolgens een afspraak met de intermediair, bespreek je situatie en ontdek of je in aanmerking komt voor support vanuit het fonds.

Tip! Print de Deelnemerskaart of vul hem digitaal in en neem hem mee naar je afspraak met de intermediair. Zo kan jouw aanvraag extra snel gedaan worden.

Stap 3 – De intermediair doet vervolgens een aanvraag bij het Volwassenenfonds.

Stap 4 – Na ongeveer drie weken hoor je of jouw aanvraag is goedgekeurd.

Stap 5 – Yes? Meld je nu aan bij de sportclub, buurthuis of andere locatie waar de sport- of culturele activiteit plaatsvindt.

Stap 6 – Het Volwassenenfonds betaalt de contributie en/of materiaalkosten direct aan de sportclub of andere aanbieder. En jij kunt aan de slag!

Volg je ons ook?

Ben je actief op social media? Volg het Volwassenenfonds ook online! Onderaan deze pagina vind je de link naar onze social media-kanalen. Heb je zelf nieuws voor het Volwassenenfonds? Mail naar: communicatie@volwassenenfonds.nl.

Vuisten