Gouden ballon

Hart van goud

Ben jij betrokken bij mensen die leven rond het bestaansminimum? En ben je…

  • Sociaal en gemotiveerd om te helpen?
  • Professioneel betrokken bij volwassenen?
  • Op de hoogte van de (financiële) thuissituatie?
  • En heb je een hart van goud?

Meld je dan aan als intermediair (vrijwillige rol)! Onder de voorwaarden dat jouw gemeente is aangehaakt bij het Volwassenenfonds én dat je een zakelijk e-maildres hebt. Check of jouw gemeente meedoet via de button linksboven op de website. Ook vind je daar de spelregels terug. Deze kunnen per gemeente verschillen.

Zoek je een intermediair? Kijk dan hier.

Haak ook aan!

Ja, ik meld me aan!

Enthousiast geworden en wil je graag aan de slag als intermediair voor het Volwassenenfonds? Meld je dan aan via de button en we nemen snel contact met je op!

Ben jij al actief als intermediair? Log in op het online portaal.

Intermediairs gezocht!

Ben je werkzaam als schuldhulpverlener, buurtsportcoach, maatschappelijk werker of als vrijwilliger bij bijvoorbeeld de Voedselbank? Dan ontmoet je regelmatig mensen die geen geld hebben voor sport of een creatieve hobby. Met jouw hulp zorgen we ervoor dat mensen die leven rond de inkomensgrens, zelf de positieve effecten van sport en cultuur kunnen ervaren. Jij bent degene die alle aanvragen indient en het contact onderhoudt met de volwassenen.

Sport en cultuur, voor iedereen die wel een financieel steuntje in de rug kan gebruiken.

Toolkit

Download hier de Toolkit intermediairs.

Volg je ons ook?

Ben je actief op social media? Volg het Volwassenenfonds dan ook online! Onderaan deze pagina vind je de link naar onze social media-kanalen. Heb je zelf nieuws voor het Volwassenenfonds? Mail naar: communicatie@volwassenenfonds.nl.

Regenboog tennis