Regenboog tennis

Sport en cultuur houden je gezond!

Ben jij een aanbieder van sport of cultuur? Of lever je (sport)materialen? Haak dan aan bij het Volwassenenfonds. Download de communicatiematerialen uit de toolkit en laat jouw netwerk weten dat mensen bij jou aan de slag kunnen met sport of een creatieve activiteit.

Gebruik de gemeentechecker op de site of jouw gemeente is aangehaakt bij het Volwassenenfonds. Nee? Laat gerust een bericht achter om ze op het fonds te attenderen.

Haak ook aan!

Zoek contactpersoon

Wil je graag aanhaken of heb je vragen? Laat een bericht achter voor de coördinator van het Volwassenenfonds die actief is in jouw provincie. We nemen snel contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanhaken als aanbieder

Hoe meer aanbieders aanhaken, hoe meer mensen gebruik kunnen maken van het Volwassenenfonds. Als sport en/of cultuuraanbieder kun je je makkelijk aanmelden via ons website. Zoek hierboven de provincie waar jou aanbieder actief is en vul het contactgegevens formulier in. Maak simpelweg gebruik van de handige toolkit voor aanbieders en laat jouw bezoekers weten dat het Volwassenenfonds actief is in de gemeente. Een volwassene (18+ jaar) gaat zelf op zoek naar een intermediair. Hij of zij dient namelijk de aanvraag in bij het fonds. En wie weet kan deze deelnemer binnenkort aan de slag met sport of een creatieve activiteit bij jouw organisatie!

Sport en cultuur, voor iedereen die wel een financieel steuntje in de rug kan gebruiken.

Toolkit en factureren

Download hier de promotie toolkit voor aanbieders. En in dit document vind je de instructies voor factureren.

Vuisten

Volg je ons ook?

Ben je actief op social media? Volg het Volwassenenfonds en deel de berichten gerust op je eigen pagina. Onderaan deze pagina vind je de link naar onze social media-kanalen. Heb je zelf nieuws voor het Volwassenenfonds? Mail naar: communicatie@volwassenenfonds.nl.