Basketbal hand

De rol van de gemeente

Heb je interesse om aan de slag te gaan met sport of een creatieve activiteit en wil je graag in contact komen met het Volwassenenfonds? Ben je aanbieder van sport en/of cultuur of zet je je graag in als intermediair? Dan is het allereerst belangrijk om erachter te komen of de gemeente waarin je woont, is aangehaakt bij het Volwassenenfonds.

Dit doe je simpelweg door gebruik te maken van onderstaande zoekfunctie. Ook vind je daar de spelregels die gelden voor jouw gemeente.

 

Is jouw gemeente al aangehaakt?

Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur kan alleen van start als een gemeente meedoet. Vul de naam van jouw gemeente in en ontdek of deze al is aangehaakt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stappenplan

Stap 1 – Is jouw gemeente aangehaakt? Neem dan contact op met een intermediair in de gemeente.

Stap 2 – Maak vervolgens een afspraak met de intermediair, bespreek je situatie en ontdek of je in aanmerking komt voor support vanuit het fonds. Leg ook uit aan welke activiteit je graag mee wilt doen.

Stap 3 – De intermediair doet vervolgens een aanvraag bij het Volwassenenfonds.

Stap 4 – Na ongeveer drie weken hoor je of jouw aanvraag is goedgekeurd.

Stap 5 – Yes? Meld je nu aan bij de sportclub, buurthuis of andere locatie waar de sport- of culturele activiteit plaatsvindt.

Stap 6 – Het Volwassenenfonds betaalt de contributie en/of materiaalkosten direct aan de sportclub of andere aanbieder. En jij kunt aan de slag!

Tip!

Print de Deelnemerskaart, vul hem in en neem hem mee naar je afspraak met de intermediair. Zo kan jouw aanvraag extra snel gedaan worden.

Online ontmoeten

Ben je actief op social media? Volg het Volwassenenfonds ook online! Onderaan deze pagina vind je de link naar onze social media-kanalen. Heb je zelf nieuws voor het Volwassenenfonds? Mail naar: communicatie@volwassenenfonds.nl.

Saxofoon