Home > Nieuws > Welkom nieuwe partner NOC*NSF
25 mei 2021

Welkom nieuwe partner NOC*NSF

NOC*NSF is ervan overtuigd dat genieten van sport en bewegen voor iedereen een onmisbaar onderdeel is van een vitaal en gelukkig leven. Dit geldt voor jong, maar zeker ook voor oud(er). Financiële drempels mogen niet in de weg staan, voor niemand. Sport draagt bij aan de gezondheid van mensen, aan de sociale samenhang in de samenleving, aan het vormen van normen en waarden, aan onze nationale trots. Sport helpt in de opvoeding, bij het stimuleren van de economie en is een motor voor innovatie. NOC*NSF maakt Nederland sterker met de kracht van sport.

Hun missie? Het creëren van optimale sportomstandigheden voor iedereen: van recreant tot topsporter, van gehandicapte sporter tot vrijwilliger en fan. We winnen veel met sport!

Kortom: een fantastische partner om mee samen te werken! Meer info vind je op onze partner-pagina en op de website van NOC*NSF.

Haak aan als partner!

Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur gelooft in samenwerken. Hoe meer partners er zijn aangehaakt bij het fonds, hoe meer volwassenen er kunnen meedoen aan sport en cultuur. Organisatie, bedrijf, maatschappelijke partner, sportbond of culturele instelling? We werken graag met je samen!

Neem direct contact op met Tessa Brouwer, landelijk coördinator Volwassenenfonds: info@volwassenenfonds.nl.

Is er thuis geen geld…

En wil je wel graag aan de slag met sport of culturele activiteiten? Gebruik de gemeentechecker en ontdek of jouw gemeente al is aangehaakt!

Terug naar nieuwsoverzicht