Home > Nieuws > Welkom nieuwe partner Sportkracht12
11 augustus 2021

Welkom nieuwe partner Sportkracht12

Sportkracht12 is het landelijk dekkende netwerk van 12 provinciale sportorganisaties en zij sturen vraaggestuurde projecten op het gebied van sportbeleid, sportstimulering en gezondheid lokaal uit. De gebundelde kennis, ervaring en netwerken maken Sportkracht12 tot een krachtige schakel tussen de landelijke en lokale sportwereld.

Sport & Cultuur voor iedereen en in elke gemeente

Als Sportkracht12 dragen we graag bij aan de landelijke uitrol van het Volwassenfonds Sport & Cultuur. Het bereikbaar maken van sport en cultuur voor iedereen, het wegnemen van financiële drempels en het ondersteunen van gemeenten hierin is een missie die helemaal past binnen onze eigen drijfveren. Op naar een mooie samenwerking”, aldus Brigitte Musters, voorzitter Sportkracht12.

Weer een mooie partner die we mogen verwelkomen. Meer informatie over Sportkracht12 vind je op de website.

Haak aan als partner!

Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur gelooft in samenwerken. Hoe meer partners er zijn aangehaakt bij het fonds, hoe meer volwassenen er kunnen meedoen aan sport en cultuur. Organisatie, bedrijf, maatschappelijke partner, sportbond of culturele instelling? We werken graag met je samen!

Neem direct contact op met Tessa Brouwer, landelijk coördinator Volwassenenfonds: info@volwassenenfonds.nl.

Is er thuis geen geld…

En wil je wel graag aan de slag met sport of culturele activiteiten? Gebruik de gemeentechecker en ontdek of jouw gemeente al is aangehaakt!

 

Terug naar nieuwsoverzicht