Home > Nieuws > Welkom gemeente Zoeterwoude
5 maart 2024

Welkom gemeente Zoeterwoude

Wie, wat, waar?

Vanaf nu kunnen volwassenen uit gemeente Zoeterwoude die leven rond het bestaansminimum, gebruik maken van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Inwoners vanaf 18 jaar en ouder kunnen een aanvraag doen voor deelname aan sport of cultuur.

Wethouder sociaal domein Moniek van Sandick en bestuurssecretaris Ellis van der Weerden ondertekenden maandag 4 maart 2024 de samenwerkingsovereenkomst tijdens het Zoeterwoudse Sportcafé.

Wethouder Moniek van Sandick is ontzettend enthousiast over de samenwerking met het Volwassenenfonds Sport & Cultuur: “De gemeente Zoeterwoude staat voor een inclusieve samenleving waarin iedereen meedoet. Door samen te werken met het Volwassenenfonds Sport & Cultuur wil de gemeente deelname aan sport of cultuur mogelijk maken voor zoveel mogelijk volwassen inwoners met een inkomen tot 120% van de bijstandsnorm”.

Hoe werkt het Volwassenenfonds Sport & Cultuur?

Inwoners kunnen een aanvraag doen bij het Volwassenenfonds via een intermediair die actief is binnen de gemeente Zoeterwoude. Wil je gebruik maken van de steun van het Volwassenenfonds? Kijk dan voor meer informatie op: www.volwassenenfonds.nl/deelnemers.

Woon je in een andere gemeente?

Wil je ook graag aan de slag met sport of een creatieve activiteit? Maar woon je niet in de gemeente Zoeterwoude? Zoek naar jou gemeente via de gemeentechecker op onze website en ontdek of jouw gemeente al is aangehaakt.

Gemeente?

Bent u een gemeente en heeft u ook interesse om aan te haken? Neem contact op met een lokale coördinator van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Hij of zij vertelt u er graag alles over!

Samen maken we deelnemen aan sport of een creatieve activiteit mogelijk binnen uw gemeente.

Terug naar nieuwsoverzicht