Home > Nieuws > Welkom gemeente Putten
17 januari 2024

Welkom gemeente Putten

Wie, wat, waar?

Vanaf nu kunnen volwassenen uit gemeente Putten die leven rond het bestaansminimum, gebruik maken van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Inwoners vanaf 18 jaar en ouder kunnen een aanvraag doen voor een sport of culturele activiteit.

In de gemeente Putten heeft 3,30% procent van de huishoudens een inkomen op of rond het sociaal minimum. Van de inwoners tussen de 18 t/m 65 jaar geeft 11% aan moeite te hebben om rond te komen. De gemeente Putten: “We werkten al een tijdje samen met Jeugdfonds Sport & Cultuur. We wilden deze regeling uitbreiden naar de volwassenen doelgroep. We vinden het belangrijk dat iedere inwoner kan meedoen aan een sportieve of culturele activiteit, ongeacht zijn of haar financiële situatie”.

Hoe werkt het Volwassenenfonds Sport & Cultuur?

Inwoners kunnen een aanvraag doen bij het Volwassenenfonds via een intermediair die actief is binnen de gemeente Putten. Wil je gebruik maken van de steun van het Volwassenenfonds? Kijk dan voor meer informatie op: www.volwassenenfonds.nl/deelnemers.

Woon je in een andere gemeente?

Wil je ook graag aan de slag met sport of een creatieve activiteit? Maar woon je niet in de gemeente Putten? Zoek naar jou gemeente via de gemeentechecker op onze website en ontdek of jouw gemeente al is aangehaakt.

Gemeente?

Bent u een gemeente en heeft u ook interesse om aan te haken? Neem contact op met een lokale coördinator van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Hij of zij vertelt u er graag alles over!

Samen maken we deelnemen aan sport of een creatieve activiteit mogelijk binnen uw gemeente.

Terug naar nieuwsoverzicht