Home > Nieuws > Welkom, gemeente Peel en Maas!
11 januari 2021

Welkom, gemeente Peel en Maas!

Hoera! Ondanks de huidige lockdown blijven er nieuwe gemeenten aanhaken bij het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Een mooi vooruitzicht voor straks. Welkom gemeente Peel en Maas!

Wie, wat, waar?

  • De gemeente Peel en Maas is per 1 januari 2021 aangehaakt bij het Volwassenenfonds Sport & Cultuur.
  • In deze gemeente mag het Volwassenenfonds Sport & Cultuur mensen vanaf 21 jaar helpen. Mensen jonger dan 21 jaar worden geholpen via het Jeugdfonds Sport & Cultuur.
  • Leuk om te weten:

– Er hebben zich al meerdere intermediairs uit de gemeente/regio aangemeld bij het fonds.
– Er zijn al meerdere volwassenen die kenbaar hebben gemaakt dat ze graag willen meedoen en een beroep willen doen op het fonds.
– Volwassenen uit de gemeente Peel en Maas kunnen ook een abonnement bij de lokale bibliotheek afsluiten via het fonds: kader laaggeletterdheid.

Woon jij in de gemeente Peel en Maas en wil je weten of je gebruik kunt maken van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur? Neem direct contact op met een van de intermediairs!

Meedoen?

Woon je in een andere gemeente en wil je ook graag aan de slag met sport of een creatieve activiteit?

Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur zorgt ervoor dat het lesgeld en/of materialen worden betaald voor volwassenen die leven rond het bestaansminimum. Deelnemen aan sport of creatieve activiteiten zorgt o.a. voor een goede conditie, verminderde kans op ziekten, sterk sociaal netwerk én een groeiend zelfvertrouwen.

Doe mee en zoek jouw gemeente op via de handige gemeentechecker op onze website!

Gemeente?

Bent u een gemeente en heeft u interesse om aan te haken bij het Volwassenenfonds? Neem contact op met een lokale coördinator van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Hij of zij vertelt u er graag alles over!

Samen maken we deelnemen aan sport of een creatieve activiteit mogelijk binnen uw gemeente.

Terug naar nieuwsoverzicht