Home > Nieuws > Welkom gemeente Oldambt!
19 maart 2024

Welkom gemeente Oldambt!

Wie, wat, waar?

Vanaf nu kunnen volwassenen uit gemeente Oldambt die leven rond het bestaansminimum, gebruik maken van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Inwoners vanaf 18 jaar en ouder kunnen een aanvraag doen voor een sport of culturele activiteit.

Gemeente Oldambt is in provincie Groningen de vierde gemeente die aanhaakt bij het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Wethouder Gert Engelkens: “We willen sport en cultuur toegankelijk maken voor alle inwoners van de gemeente Oldambt. We weten dat er voor volwassenen die in armoede leven, vaak financiële belemmeringen zijn om deel te nemen, daarom sluiten we ons aan bij het Volwassenenfonds Sport & Cultuur.”

Hoe werkt het Volwassenenfonds Sport & Cultuur?

Inwoners kunnen een aanvraag doen bij het Volwassenenfonds via een intermediair die actief is binnen de gemeente Oldambt. Wil je gebruik maken van de steun van het Volwassenenfonds? Kijk dan voor meer informatie op: www.volwassenenfonds.nl/deelnemers.

Woon je in een andere gemeente?

Wil je ook graag aan de slag met sport of een creatieve activiteit? Maar woon je niet in de gemeente Oldambt? Zoek naar jou gemeente via de gemeentechecker op onze website en ontdek of jouw gemeente al is aangehaakt.

Gemeente?

Bent u een gemeente en heeft u ook interesse om aan te haken? Neem contact op met een lokale coördinator van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Hij of zij vertelt u er graag alles over! Samen maken we deelnemen aan sport of cultuur mogelijk binnen uw gemeente.

Terug naar nieuwsoverzicht