Home > Nieuws > Welkom gemeente Maastricht
27 februari 2024

Welkom gemeente Maastricht

Wie, wat, waar?

Vanaf nu kunnen volwassenen uit gemeente Maastricht die leven rond het bestaansminimum, gebruik maken van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Inwoners vanaf 18 jaar en ouder kunnen een aanvraag doen voor een sport of culturele activiteit.

Maastricht is de 15e gemeente die zich aansluit bij het Volwassenenfonds Sport en Cultuur in de provincie Limburg. De gemeente Maastricht vindt deelname aan sport en cultuur belangrijk: “Deelname aan sport en cultuur helpt bij een gezonder en gelukkiger leven! Daarom werken we samen met zowel het Volwassenenfonds Sport & Cultuur alsook het Jeugdfonds Sport & Cultuur”.

Hoe werkt het Volwassenenfonds Sport & Cultuur?

Inwoners kunnen een aanvraag doen bij het Volwassenenfonds via een intermediair die actief is binnen de gemeente Maastricht.
Wil je gebruik maken van de steun van het Volwassenenfonds? Kijk dan voor meer informatie op: www.volwassenenfonds.nl/deelnemers.

Woon je in een andere gemeente?

Wil je ook graag aan de slag met sport of een creatieve activiteit? Maar woon je niet in de gemeente Maastricht? Zoek naar jou gemeente via de gemeentechecker op onze website en ontdek of jouw gemeente al is aangehaakt.

Gemeente?

Bent u een gemeente en heeft u ook interesse om aan te haken? Neem contact op met een lokale coördinator van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Hij of zij vertelt u er graag alles over! Samen maken we deelnemen aan sport of een creatieve activiteit mogelijk binnen uw gemeente.

Terug naar nieuwsoverzicht