Home > Nieuws > Welkom gemeente Echt-Susteren
11 maart 2024

Welkom gemeente Echt-Susteren

Wie, wat, waar?

Vanaf nu kunnen volwassenen uit gemeente Echt-Susteren die leven rond het bestaansminimum, gebruik maken van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Inwoners vanaf 18 jaar en ouder kunnen een aanvraag doen voor een sport of culturele activiteit.

Wethouder Inge Minkenberg over Volwassenenfonds Sport & Cultuur: “Ik ben heel blij dat de gemeente Echt-Susteren hierbij aansluit. Hiermee verlagen we drempels, verbeteren we de kansengelijkheid en dragen we bij aan een gezonder en gelukkiger leven voor onze inwoners.”

Hoe werkt het Volwassenenfonds Sport & Cultuur?

Inwoners kunnen een aanvraag doen bij het Volwassenenfonds via een intermediair die actief is binnen de gemeente Echt-Susteren. Wil je gebruik maken van de steun van het Volwassenenfonds? Kijk dan voor meer informatie op: www.volwassenenfonds.nl/deelnemers.

Woon je in een andere gemeente?

Wil je ook graag aan de slag met sport of een creatieve activiteit? Maar woon je niet in de gemeente Echt-Susteren? Zoek naar jou gemeente via de gemeentechecker op onze website en ontdek of jouw gemeente al is aangehaakt.

Gemeente?

Bent u een gemeente en heeft u ook interesse om aan te haken? Neem contact op met een lokale coördinator van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Hij of zij vertelt u er graag alles over! Samen maken we deelnemen aan sport of cultuur mogelijk binnen uw gemeente.

Terug naar nieuwsoverzicht