Home > Nieuws > Welkom gemeente Assen
25 april 2023

Welkom gemeente Assen

Wie, wat, waar?

Vanaf nu kunnen inwoners uit gemeente Assen, die leven rond het bestaansminimum, gebruik maken van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur.

Het aanhaken op het Volwassenenfonds is voor gemeente Assen een vervolg op de proef met sport- en cultuurvouchers van vorig jaar. Na evaluatie van die regeling is een aantal wijzigingen doorgevoerd. Hierdoor kunnen Assenaren van een breder aanbod aan sport en cultuur gebruik maken.

“Door de samenwerking met het Volwassenenfonds Sport & Cultuur hebben onze inwoners meer keuze en is de regeling aantrekkelijker”, zegt wethouder Cor Staal. “Ook is de aanvraagprocedure eenvoudiger geworden. Voor inwoner én voor aanbieder. Dit is tevens een mooie manier voor de sport- en cultuurverenigingen en organisaties in Assen om met nieuwe leden in contact te komen.”

Hoe werkt het Volwassenenfonds Sport & Cultuur?

Inwoners kunnen een aanvraag doen bij het Volwassenenfonds via een intermediair die actief is binnen de gemeente.

Wil je gebruik maken van de steun van het Volwassenenfonds? Kijk dan op www.volwassenenfonds.nl/deelnemers/ voor meer informatie.

Woon je in een andere gemeente?

Wil je ook graag aan de slag met sport of een creatieve activiteit? Maar woon je niet in de gemeente Doesburg? Zoek naar jou gemeente via de gemeentechecker op onze website en ontdek of jouw gemeente al is aangehaakt.

Gemeente?

Bent u een gemeente en heeft u ook interesse om aan te haken? Neem contact op met een lokale coördinator van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Hij of zij vertelt u er graag alles over!

Samen maken we deelnemen aan sport of een creatieve activiteit mogelijk binnen uw gemeente.

Terug naar nieuwsoverzicht