Home > Nieuws > Nieuwe gemeenten haken aan per 1 januari
13 januari 2022

Nieuwe gemeenten haken aan per 1 januari

Het nieuwe jaar 2022 starten we met mooi nieuws: per 1 januari 2022 zijn er weer een negental nieuwe gemeenten aangehaakt bij het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. In totaal hebben 29 gemeenten in Nederland zich aangesloten bij ons fonds. Dit betekent dat volwassenen vanaf nu in deze gemeenten een aanvraag kunnen doen voor een sportieve of creatieve activiteit. Wij wensen alle nieuwe gemeenten van harte welkom!  

Alle aangehaakte provincies en gemeenten vind je terug in het overzicht van januari 2022.

Wie, wat, waar?

Bovengenoemde gemeenten zijn vanaf 1 januari aangesloten. Dit betekent dat sport- en culturele activiteiten voor volwassenen, die daar voor in aanmerking komen, worden vergoed. Woon je in bovengenoemde gemeenten en wil je weten of  je gebruik kunt maken van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur? Zoek je gemeente op via de gemeentechecker op onze website. Hier vind je de gegevens van de intermediair en de spelregels die gelden in jouw gemeente.

Binnenkort meer nieuws!

Momenteel zijn er nog diverse gesprekken met gemeenten. Binnenkort verwachten wij nog vier gemeenten bekend te maken die zijn aangehaakt. Dus houd onze website en social media goed in de gaten!

Terug naar nieuwsoverzicht