Home > Nieuws > Gemeente Noardeast-Fryslân haakt aan!
14 juli 2022

Gemeente Noardeast-Fryslân haakt aan!

Goed nieuws! Per 1 juli is gemeente Noardeast-Fryslân aangehaakt bij het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Afgelopen woensdag 13 juli 2022 tekenden wethouder Jouke Douwe de Vriens en Anne Jochum de Vries van Sport Fryslân de overeenkomst.

Wethouder Jouke Douwe de Vries: “Samen sporten of cultuur doen is heel belangrijk in het leven. Je voelt je er beter bij en ontmoet andere mensen, wat weer je sociale netwerk vergroot. Geld mag geen drempel zijn om mee te doen, vinden we. Iedereen die in onze gemeente woont en een krappe beurs heeft, komt voor steun via het fonds bij de nominatie.”

Lees hier het volledige persbericht.

Hoe werkt het Volwassenenfonds Sport & Cultuur?

Inwoners kunnen een aanvraag bij het Volwassenenfonds doen door een intermediair die actief is binnen de gemeente. Bekijk hier een overzicht van de intermediairs in Noardeast-Fryslân.

Wil je gebruik maken van de steun van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur? Kijk dan op www.volwassenenfonds.nl/deelnemers voor meer informatie.

Woon je in een andere gemeente?

Wil je ook graag aan de slag met sport of een creatieve activiteit, maar woon je niet in één van deze gemeenten? Zoek naar jouw gemeente via de handige gemeentechecker op onze website en ontdek of jouw gemeente al meedoet.

Gemeente?

Bent u een gemeente en heeft u ook interesse om aan te haken? Neem contact op met een lokale coördinator van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Hij of zij vertelt u er graag alles over!

Samen maken we deelnemen aan sport of een creatieve activiteit mogelijk binnen uw gemeente.

Terug naar nieuwsoverzicht