Home > Nieuws > Aangehaakte gemeenten juni 2021
28 juni 2021

Aangehaakte gemeenten juni 2021

In welke gemeenten kunnen deelnemers meedoen aan sport en cultuur met support van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur? Alle aangehaakte provincies en gemeenten -op alfabetische volgorde- vind je terug in het overzicht van juni 2021.

Ga jij binnenkort ook aan de slag met jouw favoriete hobby?

Voetbal, hockey, schilderen, muziekles, creatieve workshops en beeldende kunst zijn voorbeelden van activiteiten waar je aan mee kunt doen met support vanuit het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Het fonds ondersteunt volwassenen, dit betekent dat je minimaal 18+ jaar bent. Voor kinderen tot 18 jaar verwijzen we door naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Allereerst is het belangrijk te weten of jouw gemeente is aangehaakt en welke spelregels er gelden. Gebruik hiervoor de gemeentechecker op de website.

Gemeente? Haak ook aan!

Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur richt zich op het faciliteren van uw gemeente. Dit doen we bijvoorbeeld door financiële rapportages te draaien, te ondersteunen bij de administratie en inrichting van het fonds, communicatiemiddelen te ontwikkelen en te helpen bij het werven van intermediairs.

Drie steengoede redenen om aan te haken:

  • U zorgt ervoor dat sport en cultuur voor iedereen die in uw gemeente woont toegankelijk wordt.
  • U draagt bij aan een gezond en gelukkig leven van de inwoners van uw gemeente.
  • U bepaalt zelf het beschikbare budget, evenals de spelregels die gelden binnen de gemeente.

Neem contact op met een coördinator van het Volwassenenfonds Sport en Cultuur voor meer informatie en de voorwaarden.

Algemene vragen?

Mail naar info@volwassenenfonds.nl. Pssst… Volg ons ook op social media en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

 

Terug naar nieuwsoverzicht