Welkom gemeente!

Beste gemeente,

Allereerst: wat fijn dat jullie zijn aangehaakt bij het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Dankzij jullie bijdrage en inzet kunnen er in jullie gemeente meer mensen deelnemen aan sport en/of cultuur!

Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur adviseert alle gemeenten om op de eigen website aan te geven dat je aangesloten bent bij het fonds en dit ook actief te publiceren via je eigen netwerk. Hierdoor hebben potentiƫle deelnemers toegang tot de benodigde informatie.

Op deze pagina vind je een toolkit, waarin de volgende documenten te vinden zijn:

  • Algemene communicatie: opzet voor vermelding van Volwassenenfonds op eigen website
  • Nieuwsberichten: persbericht of publicatie voor intern en/of extern gebruik, social media ten behoeve van de start in jullie gemeente
  • Middelen voor het werven van intermediairs: posters, flyers, opzet voor email en social media
  • Logo Volwassenenfonds
  • Beeldmateriaal met enkele sport- en cultuuractiviteiten

Download hier de toolkit voor gemeenten.

Ook handig:

Let op: De teksten zijn ingestoken op de algemene spelregels. Jullie dragen zelf de verantwoordelijkheid dit aan te passen naar spelregels die voor jullie van toepassing zijn.

Gebruik beeldmateriaal

Het is toegestaan om het beeldmateriaal te gebruiken. Gelieve wel volgens de daarvoor bestemde richtlijnen in de huisstijlmanual (te vinden in het zip-bestand). Mocht hiervan worden afgeweken, dan zullen wij je vragen dit te corrigeren of de uiting te verwijderen.

Het staat jullie vrij de berichtgeving in eigen bewoordingen te plaatsen. Graag wel waar mogelijk het @volwassenenfonds taggen of verwijzen naar de website www.volwassenenfonds.nl, zodat potentiƫle deelnemers uitkomen bij de meest actuele informatie.

Vragen of opmerkingen? Neem contact op met je provinciale contactpersoon van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur!

Dankjewel!

Met vriendelijke groet,

Afdeling Marketing & Communicatie

www.volwassenenfonds.nl

Download hier

Download hier de toolkit voor gemeenten.