Home > Nieuws > Welkom nieuwe partners!
8 september 2020

Welkom nieuwe partners!

Yes! Er zijn weer twee hele fijne partners aangehaakt bij het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Namelijk de Bas van de Goor Foundation en stichting Life Goals Nederland. We stellen ze graag aan je voor!

 

Bas van de Goor Foundation

De Bas van de Goor Foundation brengt mensen met diabetes in beweging naar een betere kwaliteit van leven. Dit doen ze door activiteiten te organiseren waarmee ze hun kennis, ervaring en inspiratie delen met mensen met diabetes, hun sociale context en zorgverleners.

Bas: ”Sport en bewegen is voor sommige mensen erg leuk, maar voor iedereen goed! We willen de positieve rol die sport en beweging heeft op een leven dan ook graag delen met zoveel mogelijk mensen. Ook de mensen die nog geen diabetes hebben kunnen ervoor zorgen dat ze door meer te bewegen later of geen diabetes krijgen. Iedereen die een drempel ervaart om in beweging te komen willen we helpen die drempel weg te nemen. Daarom is het belangrijk de handen ineen te slaan. Samen laten we zien wie welke drempels ervaart en hoe we die kunnen wegnemen, zodat iedereen in beweging komt.”

Voor meer informatie: www.bvdgf.org

Life Goals

Stichting Life Goals Nederland brengt kwetsbare mensen in onze samenleving via sport weer in beweging. Ze richten zich op mensen die om -wat voor reden dan ook- zijn vastgelopen in het leven. Zoals dak- en thuislozen, statushouders, verslaafden, zwerfjongeren, tienermoeders, ex-gedetineerden of verwarde personen die in de opvang zitten.

“Sport gaf mij weer structuur in het leven” – Jasper Lamboo, Ambassadeur Stichting Life Goals.

In dit filmpje vertelt een van de deelnemers wat sport voor hem heeft betekend na een zware periode van drugsverslaving.

Haak aan als partner!

Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur gelooft in samenwerken. Hoe meer partners er zijn aangehaakt bij het fonds, hoe meer volwassenen er kunnen meedoen aan sport en cultuur. Organisatie, bedrijf, maatschappelijke partner, sportbond of culturele instelling? We werken graag met je samen!

Neem direct contact op met Tessa Brouwer, landelijk coördinator Volwassenenfonds: info@volwassenenfonds.nl.

 

Terug naar nieuwsoverzicht