Home > Nieuws > Welkom nieuwe partners!
20 oktober 2020

Welkom nieuwe partners!

Hoera! Er zijn weer twee hele fijne partners aangehaakt bij het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Namelijk het Jeugdfonds Sport & Cultuur en het Nationaal Ouderenfonds. We stellen ze graag aan je voor!

Logo Jeugdfonds Sport & Cultuur

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch mee kunnen doen met voetbal, muziekles, turnen, streetdance, judo, theaterles of een andere sportieve of creatieve activiteit. Voor die kinderen betalen we de contributie of het lesgeld en de benodigde attributen.

Kinderen moeten mee kunnen doen met activiteiten die voor leeftijdsgenootjes vanzelfsprekend zijn. Niet alleen omdat het leuk is, maar omdat het belangrijk is voor de persoonlijke ontwikkeling. Ze leren samenwerken, ontdekken waar ze goed in zijn en krijgen daardoor meer zelfvertrouwen. Een kind dat lekker in z’n vel zit, presteert beter: thuis, op school en op straat.

Het is mooi dat het Volwassenfonds er is! Dat we graag samenwerken mag duidelijk zijn: we hopen dat we het bereik onder de kinderen, jongeren en volwassenen kunnen vergroten zodat iedereen mee kan doen.” – Monique Maks, directeur Jeugdfonds Sport & Cultuur

Lees meer op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Logo Ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds zet zich in voor ouderen in Nederland. Wij geloven in de kunst van het samen ouder worden en de kunst van het ouder zijn. Het Ouderenfonds ontwikkelt projecten, diensten en activiteiten die ouderen stimuleren om op een actieve manier ouder te worden, die een leeftijdsvriendelijke omgeving mogelijk maken en eenzaamheid onder ouderen bestrijden. Lees meer over wat wij doen: www.ouderenfonds.nl

Corina Gielbert, directeur Ouderenfonds: “Meedoen en ontmoeten door middel van sport en cultuur, is voor ouderen minstens zo belangrijk als voor jongeren. Bewegen en culturele hobby’s uitoefenen helpen beiden om fysiek, mentaal én sociaal fit te blijven en daarom moet er voor alle ouderen een laagdrempelige manier zijn om mee te doen. Op naar sport en cultuur voor iedereen!”

Haak aan als partner!

Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur gelooft in samenwerken. Hoe meer partners er zijn aangehaakt bij het fonds, hoe meer volwassenen er kunnen meedoen aan sport en cultuur. Organisatie, bedrijf, maatschappelijke partner, sportbond of culturele instelling? We werken graag met je samen!

Neem direct contact op met Tessa Brouwer, landelijk coördinator Volwassenenfonds: info@volwassenenfonds.nl.

 

Terug naar nieuwsoverzicht