Home > Nieuws > Vacature: Projectcoördinator Landelijk Bureau Volwassenenfonds Sport & Cultuur
6 maart 2024

Vacature: Projectcoördinator Landelijk Bureau Volwassenenfonds Sport & Cultuur

De missie van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur is het wegnemen van financiële drempels tot sport & cultuur bij volwassenen die rond het bestaansminimum leven. We gaan hier vol energie mee aan de slag. We blijven continu in beweging voor inwoners, opdrachtgevers, partners, collega’s en onszelf. 

Wil jij samen met ons het verschil maken? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en actieve

Projectcoördinator Landelijk Bureau
Locatie Vianen – 24 uur per week

Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur zorgt ervoor dat het lesgeld en/of materialen worden betaald voor volwassenen die leven rond het bestaansminimum.

Als projectcoördinator ben je de spin in het web en draag je bij aan de verdere groei van ons doel, waar al 100 gemeenten aan meewerken. Je bent dienstverlenend, nauwkeurig en weet de boodschap goed over te dragen. Daarnaast ben je een kei in coördineren en heb je affiniteit met de cultuur- en sportsector.

Jouw positie binnen het team

Je maakt onderdeel uit van het landelijk bureau wat bestaat uit vijf collega’s. Je bent de verbindende schakel tussen de 12 provinciale sportorganisatie, die de provinciale uitrol van het Volwassenenfonds voor hun rekening nemen.

Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn onder andere:

  • Ondersteunen van de provinciale coördinatoren bij het aanhaken van nieuwe gemeenten.
  • Adviseren bij hulpvragen vanuit de provinciale coördinatoren.
  • Nauwkeurig bijhouden van de projectadministratie (Opstellen van overeenkomsten en facturen).
  • Signaleren en uitwerken van behoeften en kansen ten aanzien van de doorontwikkeling van het Volwassenenfonds.

Bovenstaande taken worden in afstemming met de landelijk coördinator van het Volwassenenfonds uitgevoerd.

Waar kom je terecht

Je komt in dienst bij Team Sportservice. Team Sportservice is een team van bevlogen mensen met passie voor sport, gezonde leefstijl en een hoge maatschappelijke betrokkenheid. We zijn actief in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Op ons gezellige kantoor in Vianen staat er een zit-sta bureau voor jou klaar. Vanuit daar organiseren we alle activiteiten binnen de provincie Utrecht. Samen werken wij aan het doel om iedereen maximaal te laten profiteren van sport en bewegen. Binnen Team Sportservice zijn mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en je leert veel in de praktijk. Onze eigen Team Sportservice Academy biedt workshops en opleidingen op het gebied van kennis en competenties. Naast het werk is tijd voor ontspanning en worden regelmatig gezamenlijke activiteiten georganiseerd.

Dit breng je mee

Je hebt HBO werk- en denkniveau en relevante werkervaring als projectcoördinator. Je bent een persoon die aanpakt met een dienstverlenend instelling. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en je kunt nauwkeurig werken. 

Wij samen

Als jij en wij overtuigd zijn van een goede match, verwelkomen we je graag als nieuwe collega. Behalve een baan die er echt toe doet, kom je in een organisatie die sport en bewegen stimuleert en daarmee harten sneller doet kloppen. Je hebt veel regelruimte, vertrouwen en vrijheid. Als team zijn we zelf-organiserend, hebben we een pionierscultuur, geven we elkaar feedback en staan voor elkaar. De functie gaan we in eerste instantie tijdelijk invullen, bij gebleken geschiktheid behoort verlenging tot de mogelijkheden.

We bieden een marktconform salaris in schaal 8 binnen de CAO Sport.

Je krijgt 24 vakantiedagen, pensioenopbouw, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Een sportief en gezellig team wacht op jou waar je op zijn tijd een goede derde helft mee speelt. Ook zorgen we voor een aantrekkelijk trainingsaanbod binnen onze eigen Team Sportservice Academy zodat je je ontwikkelt tot sterspeler binnen ons team.

Solliciteren

Kun jij niet wachten om ons team te versterken? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet. Solliciteren op deze functie kan via de website van Team Sportservice tot 25 maart 2024. Heb je nog vragen? Neem dan telefonisch contact op met Tessa Brouwer, landelijk coördinator van het Volwassenenfonds , via 06-39148756.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer via de website van Team Sportservice

Terug naar nieuwsoverzicht