Home > Nieuws > Vacature: Marketing & Communicatie Professional (Senior)
4 juni 2024

Vacature: Marketing & Communicatie Professional (Senior)

Wil jij deel uitmaken van een energiek team dat iedereen wil laten profiteren van de positieve effecten van sporten en bewegen? Heb jij een passie voor bewegen en ben je op zoek naar een afwisselende baan in de sport mét impact? Lees dan snel verder!

Barst je van de creatieve ideeën en lukt het je goed overzicht te bewaren en onder druk de juiste (strategische) keuzes te maken? Dan zoeken wij jou. Deze functie is namelijk tweeledig: enerzijds heb je een coördinerende rol voor alle provinciale marketing- en communicatieprojecten binnen het communicatieteam (nu 3 fte) van Team Sportservice provincie Utrecht (circa 14 uur per week). Anderzijds ben je verantwoordelijk voor alle strategische en landelijke communicatie van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur (circa 10 uur per week), met ondersteuning (8 uur per week) van een communicatiemedewerker.

Marketing & Communicatie Medewerker (Senior)
Locatie Vianen – 24 uur per week

Waar mag jij je volledig in onderdompelen?

Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de marketing- en communicatiestrategie voor beide domeinen. In deze functie heb je de ruimte om al jouw toffe ideeën te pitchen en te realiseren. Je hebt een schakelrol tussen teams, brengt planning en structuur aan en deelt inzichten (denk aan monitoring, rapportages en verbeterplannen). Je bent een geboren communicatietalent en je past snel je strategie aan op basis van nieuwe inzichten.

Hands-on én coördineren

Binnen het provinciale team adviseer je het MT, daarnaast inventariseer en coördineer je de grote projecten. Een deel hiervan zul je ook zelf uitvoeren. Je hebt een vlotte pen en weet hoe je een project regionaal of landelijk nog meer op de kaart kunt zetten. Je volgt de actualiteiten en zorgt voor relevante haakjes in de content, je initieert samenwerkingen met bestaande of nieuwe partners. Wanneer nodig zul je je bezighouden met PR in de rol van woordvoerder.

Volwassenenfonds Sport & Cultuur

Het Volwassenenfonds is ontstaan vanuit de ambitie om sport en cultuur mogelijk te maken voor volwassenen die daar zelf niet de financiële middelen voor hebben. In jouw rol houd je je bezig met gave projecten die leiden tot verdere groei en zichtbaarheid van het fonds.

Jouw positie binnen het team

Je bent dé spin in het web! Je komt te werken in het team Marketing & Communicatie (nu 3 fte) in het kantoor in Vianen. De lijntjes met andere teams zijn kort en de creatieve vrijheid is groot. Je zult geregeld samenwerken met andere kantoren van Team Sportservice voor landelijke en overkoepelende projecten. In totaal werken we met ruim 300 collega’s aan hetzelfde doel.

Jouw inzet wordt beloond

Bij een fulltime dienstverband bieden we je een salaris tussen de €3.210 en €4.630 (schaal 9 van CAO sport, ingeschaald op basis van opleiding en ervaring). Ook krijg je 24 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband), pensioenopbouw, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering, een sportief en gezellig team en op zijn tijd een goede derde helft. We gaan geregeld een sportieve uitdaging aan met collega’s. Hybride werken is eerder regel dan uitzondering. Onze Team Sportservice Academy biedt workshops en opleidingen om jezelf te ontwikkelen tot sterspeler binnen ons team.

Interesse?

Ben jij de versterking die wij zoeken? Upload dan via onderstaande link jouw CV en motivatie (brief, video, geluid, of anders) vóór 9 juni. Wij hopen jou zo spoedig mogelijk te ontmoeten. Heb je vragen of wil je informeel sparren of deze functie bij je past? Neem dan contact op met Astrid van Veldhuijzen, via avanveldhuijzen@teamsportservice.nl / 06-51709154.

Solliciteer via deze link: Vacature Marketing & Communicatie Professional (Senior)

Terug naar nieuwsoverzicht