Home > Nieuws > Nieuwe samenwerking: Plutosport!
31 augustus 2023

Nieuwe samenwerking: Plutosport!

Voor het eerst gaat het Volwassenenfonds Sport & Cultuur een samenwerking aan met een online winkel. Plutosport is dé grootste online sportwinkel van Nederland. In de webshop vind je meer dan 22.000 artikelen voor bijzonder scherpe prijzen.

Contributie en Attributen

Het Volwassenenfonds heeft als missie het wegnemen van financiële drempels tot sport & cultuur bij volwassenen die rond het bestaansminimum leven. Wij betalen als fonds de contributie of het lesgeld en eventueel attributen. Dit gaat om attributen die nodig zijn om deel te kunnen nemen aan de sport- of cultuuractiviteit.

Digitale Cadeaukaart

Vanaf 1 september 2023 is het mogelijk om Plutosport te kiezen als winkel voor benodigde attributen. Volwassenen doen een sport- en cultuuraanvraag via een intermediair. Na goedkeuring van een aanvraag ontvangt de deelnemer binnen enkele dagen een digitale cadeaukaart via de e-mail. Deze kan vervolgens online worden verzilverd in de webwinkel van Plutosport.

Online Sportwinkel

Waarom een samenwerking met een online partij? Regelmatig verdwijnen fysieke winkels uit dorpen en steden. Daardoor kan het lastiger zijn om de juiste materialen aan te schaffen. Een online sportwinkel is daarom een welkome aanvulling!

Samenwerking

Samen met gemeenten en partners maken we het mogelijk dat volwassenen kunnen deelnemen aan sport- of cultuur. Het Volwassenenfonds is eg enthousiast over deze samenwerking met Plutosport. Deze samenwerking biedt deelnemers de mogelijkheid  op een toegankelijke manier online benodigde materialen aan te schaffen. Deze mogelijkheid is enkel van toepassing in aangesloten gemeenten, waarbij in de spelregels vermeld staat dat attributen door het Volwassenenfonds worden vergoed.

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact op via info@volwassenenfonds.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht