Home > Nieuws > Hoera! Aangehaakte gemeenten
14 mei 2020

Hoera! Aangehaakte gemeenten

Het is mei 2020. De Corona-crisis is nog volop aan de gang en hoe de rest van het jaar precies gaat verlopen, is nog voor iedereen onduidelijk. Toch gebeuren er ook een hoop positieve dingen en ontstaan er innovatieve oplossingen voor maatschappelijke problemen. Met name nu mensen minder bewegen dan normaal en eenzaamheid een nóg grotere is gaan spelen tijdens de Corona-crisis, zijn we gemotiveerder dan ooit om het Volwassenenfonds over heel Nederland uit te rollen.

Welkom!

We zijn dan ook blij te melden dat er inmiddels zes gemeenten zijn aangehaakt! In de gemeenten Maassluis, Vlaardingen, Schiedam, Hillegom, Nieuwkoop en Westerveld kunnen inwoners nu aan de slag met sport of een creatieve activiteit met support vanuit het fonds.

Ook aanhaken?

Bent u een gemeente en heeft u interesse om aan te haken bij het Volwassenenfonds? Neem contact op met een coördinator van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Hij of zij vertelt u er graag alles over! Samen maken we deelnemen aan sport of een creatieve activiteit mogelijk binnen uw gemeente.

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht