Home > Nieuws > Vacature: Senior Medewerker Volwassenenfonds Sport & Cultuur
21 september 2023

Vacature: Senior Medewerker Volwassenenfonds Sport & Cultuur

Wil jij graag de spin in het web zijn voor het landelijk bureau Volwassenenfonds? Bouw je graag mee aan de groei van dit goede doel en wil je een bijdrage leveren aan het toegankelijk maken van sport en cultuur voor zoveel mogelijk mensen? Ben jij daarnaast dienstverlenend, werk je nauwkeurig en ben je communicatief sterk? Ben je een kei in coördineren en heb je affiniteit met de cultuur- en sportsector? Lees dan verder want het Volwassenenfonds is op zoek naar een enthousiaste en actieve:

Senior Medewerker Volwassenenfonds Sport & Cultuur
Locatie Vianen – 24 uur per week

Over het Volwassenenfonds Sport & Cultuur

Alle Nederlanders hebben recht om mee te doen aan sport of een creatieve activiteit. Helaas is dit voor mensen met weinig inkomen niet vanzelfsprekend. Maar liefst 1.000.000 mensen in Nederland leeft rond het bestaansminimum en kunnen daardoor niet deelnemen aan sport of cultuur.

Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur zorgt ervoor dat de contributie, het lesgeld en/of materialen worden betaald voor volwassenen (18+ jaar). Deelnemen zorgt o.a. voor een goede conditie, verminderde kans op ziekten, sterk sociaal netwerk én een groeiend zelfvertrouwen. En dat gunnen we iedereen!

Jouw positie binnen het team

Je bent samen met twee directe collega’s de verbindende schakel tussen de verschillende samenwerkingspartners van het Volwassenenfonds. Denk hierbij aan het bestuur, de provinciale coördinatoren, landelijke samenwerkingspartners, maar ook de financiële afdeling en de communicatiemedewerkers.

Jouw verantwoordelijkheden zijn onder andere:

  • Ondersteunen van de provinciale coördinatoren bij het aanhaken van nieuwe gemeenten.
  • Ondersteunen en adviseren bij hulpvragen vanuit provinciale coördinatoren en het bestuur.
  • Signaleren van behoeften en kansen en deze vertalen in voorstellen.
  • Opstellen van overeenkomsten en facturen en meedenken bij vraagstukken.
  • Meedenken in het door ontwikkelen van het Volwassenenfonds.
  • Contact houden met landelijke samenwerkingspartners.

Waar kom je terecht

Het landelijk bureau van het Volwassenenfonds in ondergebracht bij Team sportservice provincie Utrecht in Vianen.

Team Sportservice is een team van bevlogen mensen met passie voor sport, gezonde leefstijl en een hoge maatschappelijke betrokkenheid. We zijn actief in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Met als doel om iedereen maximaal te laten profiteren van sport en bewegen. Je werkt vanuit ons kantoor in Vianen en maakt deel uit van een communicatieteam, bestaande uit drie andere communicatiemedewerkers.

Binnen Team Sportservice zijn mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en je leert veel in de praktijk. Onze eigen Team Sportservice Academy biedt workshops en opleidingen op het gebied van kennis en competenties. Naast het werk is tijd voor ontspanning en worden regelmatig gezamenlijke activiteiten georganiseerd.

Dit breng jij mee

Je hebt HBO werk- en denkniveau en relevante werkervaring als projectcoördinator. Je bent een persoon die aanpakt, kansen ziet en deze probeert te verzilveren. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en je kunt nauwkeurig werken.

Wij samen

Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je heel graag als nieuwe collega. Behalve een baan die er echt toe doet, kom je in een organisatie die sport en bewegen stimuleert en daarmee harten sneller doet kloppen. Je hebt veel regelruimte, vertrouwen en vrijheid. Als team zijn we zelf-organiserend, hebben we een pionierscultuur, geven we elkaar feedback en staan voor elkaar. De functie gaan we in eerste instantie tijdelijk invullen, bij gebleken geschiktheid behoort verlenging tot de mogelijkheden. We bieden een marktconform salaris in schaal 8 binnen de CAO Sport.

Je krijgt 24 vakantiedagen, pensioenopbouw, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Een sportief en gezellig team wacht op jou waar je op zijn tijd een goede derde helft mee speelt. Ook zorgen we voor een aantrekkelijk trainingsaanbod binnen onze eigen Team Sportservice Academy zodat je je ontwikkelt tot sterspeler binnen ons team.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in deze functie? Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Upload via onderstaande link jouw cv en motivatie (video, tekst, geluid, of anders). Heb je vragen over de vacature, neem contact op met Tessa Brouwer, Senior Projectcoördinator, tel: 06-39148756.

Solliciteer via deze link: Senior Medewerker Volwassenenfonds Sport & Cultuur – Team Sportservice.

De sluitingsdatum van de vacature is 11 Oktober.

Terug naar nieuwsoverzicht